Aktif Bileşenler

Aoweziic 2018 + %100 yeni ithal orijinal STP15810 15810 TO-220 Elektrikli Araç Kontrolörü MOS Transistör 100V 110A

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺295.87

Renk
sku:
  • e72522
Tanım

Ürün Açıklaması

(4) Brezilya Ekspres Teslimat Lojistik Kanalı.Varsayılan teslimat kanalı EMS lojistiğidir.Brezilya gümrük politikasındaki değişiklikler nedeniyle.Brezilyalı alıcılar resmi bir şirket adına ve resmi bir gümrük numarasına ihtiyaç duyar.Teslimat EMS lojistiğine gönderilebilir.Alıcı bu gereksinimleri karşılamıyorsa, gümrük politikasına uygun değildir.Alıcılar standart lojistiği seçebilir.Standart lojistik, Brezilya bireysel adı alıcının satın alma ürünlerine uygundur.Diğer ülkeler için varsayılan teslimat kanalı hızlı lojistiktir.Özel ülkelerin gümrük vergisi numaralarına ihtiyacı vardır.Gümrük vergisi numaralarını sağlamak için alıcılarla iletişime geçeceğiz.

(1) 1 ila 4.99 $arası siparişler için alıcıya ekonomik lojistik vereceğiz ve varsayılan teslimat kanalı Yanwen Ekonomik Hava Posta lojistiğidir.Teslim süresi 50 ila 90 gündür.Alıcılar tam izleme bilgilerine ihtiyaç duyarsa, standart lojistiği seçebilirler.Teslim süresi 28 ila 50 gündür.

Alıcılar diğer uygun izleme bilgilerine ihtiyaç duyarsa, diğer standart lojistiği (teslimatta 28-50 gün) ve hızlı lojistiği (teslimatta 7-22 gün) seçebilirler.

(3) Ürün elde etmek için özel fiyat ve ürün kalitesi talimatları 。

(2) 5 ila 10 $arası siparişler için alıcıya standart lojistik vereceğiz.Varsayılan teslimat kanalı Çin Post Kayıtlı Hava Posta lojistiğidir.Teslim süresi 28 ila 50 gündür.

Bu Edsmenerji.com.tr Standart Nakliye lojistiği, hızlı teslimat hızı ve yüksek güvenlik ile platform tarafından sağlanmaktadır.Alıcılar diğer uygun izleme bilgilerine ihtiyaç duyarsa, diğer standart lojistiği (teslimatta 28-50 gün) ve hızlı lojistiği (teslimatta 7-22 gün) seçebilirler.

(3) 11 doların üzerindeki siparişler için alıcıya standart lojistik sağlayacağız.Varsayılan teslimat kanalı Edsmenerji.com.tr Standart Nakliye lojistiğidir.Teslim süresi 28 ila 50 gündür.

Örneğin, üç kategori vardır:

Sıcak rgd'ler 。 Satıcı Sıcak Hatırlatma: Navlun maliyetlerinin ayarlanması nedeniyle, alıcıların navlun maliyetlerinden tasarruf etmesini kolaylaştırmak için.Ürünlerimizin teslimat kanallarını ayarlıyoruz.

(2) Sorgu modeli (BOM raporunun sorgulanan ürünü ve miktarı düzenlemesi gerekir)。

Sevgili müşteriler hala çok fazla parçaya sahip (Büyük Envanter) 。tüm parçaları yükleyemezsiniz。Parçalarınızı mağazamızda veya Edsmenerji.com.tr'te bulamadıysanız。Soruşturma için lütfen bizimle iletişime geçin 。teklif verebilir ve sizin için bir bağlantı oluşturabiliriz。

(4) Alışveriş sepetine ödeme ekleyin, doğrudan ödeme。Ayrıca hızlı yanıt için tıklayabilirsiniz。

Malzeme Listesi Modeli Sunucu Adımlarıyla Eşleşir:

(1) Müşteri hizmetlerine başvurun ve ürün reçetesi gönderin - (ürün listesi)。

Etiketler: karşı m365 xiaomi, m365 panel xiaomi, m365 anakart minirobit, fır xiaomi m365, müzik 5 anakart xiaomi, ed xiaomi m365, sevimli sırt çantası xiaomi mi tu, xiaomi m365 dondurucu, xiaomi m365 lastik, xiaomi m365 daire

Ürün özellikleri

Dağıtma Gücü Standart, Uluslararası Standart
Uyumlu Oyun Konsolu
Uygulama Standart, Bilgisayar
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası STP15810'NIN sohbeti
Besleme Gerilimi Standart, Uluslararası Standart
Marka Adı Aoweziic'e
Paket Standart-SMD DIP SOP TQFP
Koşul yeni
Çalışma Sıcaklığı Standart, Uluslararası Standart
Tip Standart entegre devre, Sürücü IC

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler