Aktif Bileşenler

50 adet / grup FT8430 pin TO-92 8430 buck sabit voltaj sürücü IC orijinal

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺75.07

Renk
sku:
  • e74512
Tanım

Ürün Açıklaması

3. Alıcı, ülkesi tarafından uygulanan vergi ve/veya harçlardan sorumludur.Gümrükleme işleminizi kolaylaştırmak ve maliyeti düşürmek için mallar "hediye" veya "örnek" olarak işaretlenecektir.

Alıcılar lütfen dikkat:

geri dönüş

3. İletim sırasında hasar veya kayıplardan kaçının.Lütfen parçaları aldığınızda dikkatlice kontrol edin.Bir sorun varsa, lütfen almayın.Şimdi bana ulaşın.Bu sorunu çözmek için birlikte çalışalım.

2. Firmamız bir varlık yönetim şirketidir.Hepsini yükleyemediğimiz bir sürü modelimiz var. them.It toplu olarak satın almak çok daha ucuz olurdu.Fiyatımız daha yüksekse, lütfen bana ulaşın.

nakliye

Biz ödeme sonra 3 iş günü içinde mal teslim edecek.

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim verin.Yardımın için teşekkür ederim.

1. Sizin için diğer elektronik aksesuarları ve IC aksesuarlarını satın alabiliriz.Bize not, sonek, paketleme vb. Hakkında açıkça bilgi vermelisiniz.

Kabul etmek için geri dönün.Proje orijinal olmalıdır condition.In ayrıca, ek nakliye ücretleri ödemek ve öğeleri orijinal hallerine iade etmek zorunda kalacaksınız.

Merhaba, bizim dükkana hoşgeldiniz!

geri bildirim

Çok fazla ürün satın almanız gerekiyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin, en düşük fiyatı verebilir, birlikte mutlu çalışalım.

2. Eğer memnun değilseniz, lütfen bize bildirin.Yapıcı Önerileriniz, değişiklik ve iyileştirme önerimiz olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Düşük fiyat, yüksek kaliteli ürünler ve en tatmin edici hizmeti sunuyoruz

Havayolu /DHL/TNT/EMS/Fedex ile size gönderebiliriz.Lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin, istediğiniz şekilde kullanacağız.

Etiketler: ıc sıra pimi, iphone pad ıc, pın kalay ıc, ıc 9 pın huaweı, ıc 10 pın, pın ıc plcc, ıc istasyonu, şekil ıc, iphone 4 ıc bobini, samsung ıc damgası

Ürün özellikleri

Koşul yeni
Kaynak ABD (Menşei)
Tip Sürücü IC

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler